top of page

Ово је наша прича.

Више од деценије доприносимо изградњи окружења. Бане Андреев је основао биро 2010. године и тада кренуо пут стварања архитектонске праксе која би померала границе и редефинисала локални урбани пејзаж. Данас је та мисија и даље јака. Биро се проширио на особље од 12 стручњака који раде у студију у Београду, Србији и Загребу, Хрватској. Са својим стручним мултидисциплинарним тимом, високо специјализованим за архитектонско пројектовање и истраживање, надзор и управљање грађевинским радовима, компанија је у стању да понуди најбоље решење за пројекат, у односу на све примљене инпуте и захтеве клијента. Верујемо да дизајн треба да буде безвремен и смислен, где сваки детаљ одражава осећај квалитета. Поносимо се способношћу да комуницирамо идеје и са клијентима и са заинтересованим странама на отворен и транспарентан начин.

IMG_0350.jpeg

Чиме се ми заправо бавимо?

Биро Андреев је упознат са локалним прописима кроз искуство у свим фазама пројеката и документације потребне за грађевинске дозволе. Ми прихватамо заједнички процес дизајна, ангажујући се са инвеститорима, заинтересованим странама и негујући дубоко разумевање визије клијента како бисмо осигурали да коначни резултат надмаши очекивања. Наш портфолио обухвата стамбене и комерцијалне пројекте, као и културне и образовне објекте, што указује на широко знање и искуство фирме у области дизајна.

Дизајн је колаборативни процес, стога архитекта мора да асимилује мисли и захтеве различитих интересних група. Сваки пројекат је јединствен и захтева другачију стратегију, што доводи до стварања високо функционалних простора који су у складу са специфичним потребама наших клијената.

У Бироу Андреев, посвећени смо главној улози у пројектовању. Као стручњаци за планирање и дизајн, наше основне вредности су знање, отвореност и ефикасност. Ми нисмо само дизајнери – ми решавамо проблеме. Када нам дођете са идејом или потребом, ми радимо са вама да то претворимо у нешто стварно и опипљиво. Поносимо се својом способношћу да размишљамо ван оквира и креирамо јединствена решења која чине да се пројекти наших клијената издвајају од осталих.

 

ТИМ

Бане Андреев, оснивач и директор
Тања Јањић, шеф архитектонског одсека
Светлана Бачевић, шеф хидротехничког одсека
Сава Рабреновић, шеф конструктивног одсека
Александра Бајковец, дипл. инж. архитектуре
Бранислава Буквић, мас. инж. архитектуре

Оливера Зафировић, мас. инж. архитектуре
Никола Милев, инжењер грађевине
Марко Рибошкић, мас. инж. унутрашње архитектуре
Милован Миљковић, инжењер грађевине
Милица Вучић, инжењер архитектуре
Александра Митровић, администрација

 

bottom of page